Menu
Your Cart

Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΑΜΑΡΙΝΑ, Φιάλες 10 Λίτρων για Ψύκτες

Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΑΜΑΡΙΝΑ, Φιάλες 10 Λίτρων για Ψύκτες
Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΑΜΑΡΙΝΑ, Φιάλες 10 Λίτρων για Ψύκτες
Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΑΜΑΡΙΝΑ, Φιάλες 10 Λίτρων για Ψύκτες
Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΑΜΑΡΙΝΑ, Φιάλες 10 Λίτρων για Ψύκτες
Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΑΜΑΡΙΝΑ, Φιάλες 10 Λίτρων για Ψύκτες
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: ΣΑΜΑΡΙΝΑ-10L
4,20€
Τιμή με ΦΠΑ: 4,75€

Διαθέσιμες Επιλογές

ΣΑΜΑΡΙΝΑ μπουκάλες νερού 10 λίτρα, για όλους τους ψύκτες εμφιαλωμένου

Τώρα αγοράστε μόνο με 4,20€ τη φιάλη 10 λίτρων, με παραλαβή από την αποθήκη μας στον Ασπρόπυργο ή με 5€ από την έδρα μας!!!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΑΜΑΡΙΝΑ απέσπασε το Ανώτερο Βραβείο Γεύσης και 3 χρυσά αστέρια από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) στις Βρυξέλλες. 

Η Oasis ως αντιπρόσωπος διανομής νερού στην Αθήνα του μεταλλικού νερού Σαμαρίνα, κατ οικον ή σε γραφεία & επιχειρήσεις, φέρνει στην πόρτα σας αυτό το διαμάντι της φύσης. Tο μόνο μεταλλικό νερό με υψηλή περιεκτικότητα σε Μαγνήσιο, το πλέον ευεργετικό στοιχείο για τον οργανισμό (δείτε ανάλυση από το Βικιπαίδεια), που εμφιαλώνετε ακριβώς στο σημείο που αναβλύζει, από πηγή στα 1600 μέτρα στους 3 βαθμούς Κελσίου.
Εμφιαλώνεται άμεσα, στο εργοστάσιο που βρίσκεται στο ίδιο υψόμετρο από την πηγή «Γκούρα» που στα βλάχικα σημαίνει «Στόμα». Η εμφιάλωση γίνετε σε ένα μοναδικά παρθένο σημείο της φύσης στη βόρεια Πίνδο, κοντά στα σύνορα Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, με άφθονα κρύα νερά, ανάμεσα από πυκνά δάση πεύκου, οξιάς, ρόμπολου και πυξαριού.
Είναι υπόγειας προέλευσης, φυσικής ροής, σταθερής παροχής και θερμοκρασίας και είναι πραγματικά ιδιαίτερο, λόγω της μοναδικής χημικής του σύστασης που περιλαμβάνει υψηλή περιεκτικότητα στο ευεργετικό για τον οργανισμό Μαγνήσιο και μηδενική περιεκτικότητα σε νιτρικά, καθώς και χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα.


Συσκευασία:

  • Σε φιάλες νερού 10 λίτρων μιας χρήσης
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε Μαγνήσιο
  • Χαμηλής περιεκτικότητας σε Νάτριο
  • Ιδανικό για δίαιτα & υγιεινή διατροφή

* Οι φιάλες νερού Σαμαρίνα, μπορούν να λειτουργήσουν σε όλους τους ψύκτες νερού που μπορεί να έχετε αγοράσει από οποιοδήποτε κατάστημα, π.χ. από praktiker, media markt, Κωτσόβολος, ή Σκρουτζ.


ΤΙΜΕΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΨΥΚΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΤΙΜΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ
7 ΦΙΑΛΕΣ
5,49€ / 10L
43,43€
10 ΦΙΑΛΕΣ
5,49€ / 10L
62,04€
14 ΦΙΑΛΕΣ
5,24€ / 10L
82,90€
26 ΦΙΑΛΕΣ
4,95€ / 10L
145,43€
72 ΦΙΑΛΕΣ
4,14€ / 10L
336,83€
 144 ΦΙΑΛΕΣ
3,99€ /  10L
649,25€

* Οι τιμές στις παραγγελίες 72 & 144 φιάλες δεν περιλαμβάνουν το κόστος παλέτας και νοβοπάν.


Πηγή - Βραβεία - Σύσταση:

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΑΜΑΡΙΝΑ εμφιαλώνεται απευθείας από την πηγή Γκούρα στις πλαγιές του Σμόλικα σε υψόμετρο 1.600 μέτρων, το υψηλότερο σημείο στην Ευρώπη, που το καθιστά αγνότερο και καθαρότερο από κάθε άλλο.

Πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία για κάθε οργανισμό και ιδιαίτερα σε ειδικές ομάδες ανθρώπων όπως παιδιά, αθλητές, άτομα με προβλήματα υγείας, ηλικιωμένους αλλά και κάθε άνθρωπο που θέλει στην καθημερινή διατροφή του καθαρό, αγνό και γευστικό νερό.

 Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΑΜΑΡΙΝΑ βραβεύτηκε το 2017 και το 2018 με το Ανώτερο Βραβείο Γεύσης και 3 χρυσά αστέρια από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) των Βρυξελλών.

Το iTQi είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός που έχει δημιουργηθεί από Αρχιμάγειρες και Γευσιγνώστες, αφιερωμένος στη δοκιμή και προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. Οι ειδικοί επαγγελματίες-κριτές επιλέγονται ανάμεσα από τις 16 πιο αναγνωρισμένες ενώσεις αρχιμαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη.Χημική ανάλυση ΙΓΜΕ Φυσικού Μεταλλικού Νερού Ζαρός


pΗ: 8.9 (24οC)

Ολική σκληρότητα: 99 mg/l

Αγωγιμότητα: 184 μS/cm (25 οC)


(Μπορείτε να κατεβάσετε τα πλήρη αποτελέσματα της ανάλυσης από εδώ)


ΚΑΤΙΟΝΤΑ/CATIONS (mg/l)
Ca-2 2.5
Mg-2 22.6
Na+ 1.7
K- 0.2
NH4+ <0.1
ΑΝΙΟΝΤΑ/ANIONS (mg/l)
Cl- <5
SO4-2 6.8
HCO3- 111
NO3- 1.6
NO2- <0.05Αποστολή:

Η διανομή του Εμφιαλωμένου Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΣΑΜΑΡΙΝΑ για ψύκτες, αφορά κατά βάση τη διανομή εντός Αθηνών, εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Για αποστολή εκτός Αθηνών, σε όλη την Ελλάδα,  σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις, όπως Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, μπορεί να γίνει αποστολή ολόκληρης παλέτας μέσω του πρακτορείου της επιλογής σας.


OASIS | Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, η ποιότητα που σας Αξίζει!Γράψτε μια αξιολόγηση

Κακή Καλή

Οι Εγκρίσεις μας

Για την καλύτερη περιήγησή σας, χρησιμοποιούμε cookies.