Menu
Your Cart

Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαρός, Φιάλες 10 Λίτρων για Ψύκτες

Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαρός, Φιάλες 10 Λίτρων για Ψύκτες
Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαρός, Φιάλες 10 Λίτρων για Ψύκτες
Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαρός, Φιάλες 10 Λίτρων για Ψύκτες
Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαρός, Φιάλες 10 Λίτρων για Ψύκτες
Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαρός, Φιάλες 10 Λίτρων για Ψύκτες
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • Κωδικός Προϊόντος: ZAROS-10L
  • MPN: ZAROS-10L
3,44€
Τιμή με ΦΠΑ: 3,89€

Συνδυάστε με τον ψύκτη:

Μπουκάλες νερού μεγάλες 10 λίτρων ZAROS, κατάλληλες για ψύκτες εμφιαλωμένου νερού


Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΡΟΣ απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εμφιαλωμένο Νερό» στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting


Συσκευασία:

  • Χαρτοκιβώτιο με 2 φιάλες νερού 10 λίτρων
  • Σε φιάλες νερού 10 λίτρων μιας χρήσης
  • Συσκευασία προστατευμένη από τον ήλιο
  • Χαμηλής περιεκτικότητας σε Νάτριο
  • Ιδανικό για δίαιτα

* Οι φιάλες νερού Ζαρός, μπορούν να λειτουργήσουν σε όλους τους ψύκτες νερού που μπορεί να έχετε αγοράσει από οποιοδήποτε κατάστημα, π.χ. από praktiker, media markt, Κωτσόβολος, ή Σκρουτζ.


ΤΙΜΕΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΨΥΚΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΤΙΜΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ
36 ΚΟΥΤΕΣ
(1 ΠΑΛΕΤΑ)
3,44€ / 10L
280€
72 ΚΟΥΤΕΣ
(2 ΠΑΛΕΤΕΣ)
3,17€ / 10L
516€

* Οι τιμές στις παραγγελίες 36 & 72 κούτες δεν περιλαμβάνουν το κόστος παλέτας και νοβοπάν.


Πηγή - Βραβεία - Σύσταση:

Το φυσικό μεταλλικό νερό ζαρος έχει βραβευθεί ως το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο για το 2017, με κριτήρια την υφή, τη γεύση, την επίγευση, την όψη και την οσμή . Το νερό αναβλύζει στις πηγές Αμάτι που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη στην Κρήτη, σε υψόμετρο 400 μέτρων.


Στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting το εμφιαλωμένο φυσικό μεταλλικό νερό ZARO’S απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εμφιαλωμένο Νερό». Διακρίνεται για τη μοναδική ποιότητά του νερού, που οφείλετε στη σταθερή σύστασή του εδώ και 30 χρόνια, το υψηλό Ph και την ισορροπημένη αναλογία ασβεστίου και μαγνησίου. 

Στη Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ έγινε η απονομή των βραβείων, στο Berkeley Springs της. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν πάνω από 600 ετικέτες νερών, από όλο τον κόσμο. Αξιολογήθηκε από 12 κριτές, με διεθνή φήμη σε θέματα γευσιγνωσίας νερού, οι οποίοι έλαβαν υπόψη τους τα κριτήρια που αναφέραμε και ανωτέρω (οσμή, όψη, γεύση, επίγευση και υφή). Στην διαδικασία της αξιολόγησης πραγματοποιήθηκαν τέσσερις ξεχωριστές δοκιμές για κάθε νερό.

Αυτή η διάκριση, είναι η δεύτερη συνεχόμενη για το φυσικό μεταλλικό νερό ζαρός. Επίσης το 2016 έλαβε και το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης iTQi», την κορυφαία διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο,  που απονέμεται από το Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi στις Βρυξέλλες. Οι κριτές της επιτροπής του iTQi, προέρχονται από 17 χώρες. Είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη όπως: Academy of Culinary Arts, Euro-Toques, Académie Culinaire de France, Hellenic Chef’s Association, Maîtres Cuisiniers of France κ.ά.

Αυτή τη φορά αξιολογήθηκε από 30 διεθνούς φήμης γευσιγνώστες αλλά και κριτές βραβευμένους με αστέρι Michelin σεφ, κερδίζοντας 2 αστέρια για τη γεύση και την ποιότητα του.

Χημική ανάλυση ΙΓΜΕ Φυσικού Μεταλλικού Νερού Ζαρός


pΗ: 7.8 (24οC)

Ολική σκληρότητα: 7 οD

Αγωγιμότητα: 271μS/cm (25 οC)

Στερεό υπόλειμμα: (260 οC): 150mg/l

ΚΑΤΙΟΝΤΑ/CATIONS (mg/l)
Ca-2 28.4
Mg-2 13.6
Na+ 7
K- 0.4
NH4+ <0.26
Fe <0.1
Mn <0.005
ΑΝΙΟΝΤΑ/ANIONS (mg/l)
Cl- 13.6
SO4-2 6.1
HCO3- 143
CO3-2 0.0
NO3- <5
NO2- <0.05
SiO2 <5

Αποστολή:

Η διανομή του Εμφιαλωμένου Φυσικού Μεταλλικού Νερού ZARO'S σε μπουκάλα για ψύκτες, αφορά κατά βάση τη διανομή εντός Αθηνών, εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Για αποστολή εκτός Αθηνών, σε όλη την Ελλάδα,  σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις, όπως Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, μπορεί να γίνει αποστολή ολόκληρης παλέτας μέσω του πρακτορείου της επιλογής σας.

Το κόστος αποστολής μη ληφθείσας παραγγελίας επιβαρύνει τον πελάτη, σε περίπτωση δικής του υπαιτιότητας (πχ αν δεν είναι στον χώρο παραλαβής στο ωράριο που έχει προκαθοριστεί).


OASIS | Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, η ποιότητα που σας Αξίζει!
Γράψτε μια αξιολόγηση

Κακή Καλή

Όλες μας οι Εγκρίσεις