Menu
Your Cart

Φιάλες 20 Λίτρων για Ψύκτες στη Θεσσαλονίκη | Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΡΟΣ

Φιάλες 20 Λίτρων για Ψύκτες στη Θεσσαλονίκη | Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΡΟΣ
Φιάλες 20 Λίτρων για Ψύκτες στη Θεσσαλονίκη | Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΡΟΣ
Φιάλες 20 Λίτρων για Ψύκτες στη Θεσσαλονίκη | Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΡΟΣ
Φιάλες 20 Λίτρων για Ψύκτες στη Θεσσαλονίκη | Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΡΟΣ
Φιάλες 20 Λίτρων για Ψύκτες στη Θεσσαλονίκη | Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΡΟΣ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: ZAROS-20L-T
  • MPN: ZAROS-20L
9,00€
Τιμή με ΦΠΑ: 10,17€

Συνδυάστε με τον ψύκτη:

Φιάλες νερού 20 λίτρων ZAROS, κατάλληλες για ψύκτες εμφιαλωμένου νερού που δέχονται μπουκάλα

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε τη φιάλη 20 λίτρων με 9€ με παραλαβή από την αποθήκη μας στον Καλοχώρι!
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΡΟΣ αξιολογήθηκε με το χρυσό βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό νερού του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting.
Οι φιάλες νερού Ζαρός 20 λίτρων μιας χρήσης προσφέρουν 1,1 λίτρο περισσότερο νερό από τις μεγάλες μπουκάλες 18,9 λίτρων για ψύκτες. Επιπλέον, διακρίνονται για την υψηλή υγιεινή τους, καθώς είναι μιας χρήσης. Ιδανικές για χώρους με υψηλή κατανάλωση.


Χαρακτηριστικά:

  • Φιάλη νερού 20 λίτρων μιας χρήσης
  • Χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο
  • Ιδανικό για δίαιτα
  • Κατάλληλη για χώρους με μεγάλη κατανάλωση νερού

* Οι φιάλες νερού Ζαρός, μπορούν να λειτουργήσουν σε όλους τους ψύκτες νερού που μπορεί να έχετε αγοράσει από οποιοδήποτε κατάστημα, π.χ. από praktiker, media markt, Κωτσόβολος, ή Σκρουτζ.Βραβεία - Σύσταση - Πηγή:

Το ζαρος ως φυσικό μεταλλικό νερό, έχει βραβευθεί για το 2017 ως το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο, με κριτήρια την υφή, την όψη, τη γεύση, την επίγευση και την οσμή . Το νερό αναβλύζει στις πηγές Αμάτι,στην Κρήτη, στους πρόποδες του Ψηλορείτη, σε υψόμετρο 400 μέτρων.


Στη Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ έγινε η απονομή των βραβείων, στο Berkeley Springs της. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν πάνω από 600 ετικέτες νερών, από όλο τον κόσμο. Αξιολογήθηκε από 12 κριτές, με διεθνή φήμη σε θέματα γευσιγνωσίας νερού, οι οποίοι έλαβαν υπόψη τους τα κριτήρια που αναφέραμε και ανωτέρω (οσμή, όψη, γεύση, επίγευση και υφή). Στην διαδικασία της αξιολόγησης πραγματοποιήθηκαν τέσσερις ξεχωριστές δοκιμές για κάθε νερό.

Στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting το εμφιαλωμένο φυσικό μεταλλικό νερό ZARO’S απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εμφιαλωμένο Νερό». Διακρίνεται για τη μοναδική ποιότητά του νερού, που οφείλετε στη σταθερή σύστασή του εδώ και 30 χρόνια, το υψηλό Ph και την ισορροπημένη αναλογία ασβεστίου και μαγνησίου. 

Αυτή η διάκριση, είναι η δεύτερη συνεχόμενη για το φυσικό μεταλλικό νερό ζαρός. Επίσης το 2016 έλαβε και το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης iTQi», την κορυφαία διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο,  που απονέμεται από το Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi στις Βρυξέλλες. Οι κριτές της επιτροπής του iTQi, προέρχονται από 17 χώρες. Είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη όπως: Academy of Culinary Arts, Euro-Toques, Académie Culinaire de France, Hellenic Chef’s Association, Maîtres Cuisiniers of France κ.ά.

Αυτή τη φορά αξιολογήθηκε από 30 διεθνούς φήμης γευσιγνώστες αλλά και κριτές βραβευμένους με αστέρι Michelin σεφ, κερδίζοντας 2 αστέρια για τη γεύση και την ποιότητα του.Χημική ανάλυση ΙΓΜΕ Φυσικού Μεταλλικού Νερού Ζαρός


pΗ: 7.8 (24οC)

Ολική σκληρότητα: 7 οD

Αγωγιμότητα: 271μS/cm (25 οC)

Στερεό υπόλειμμα: (260 οC): 150mg/l

ΚΑΤΙΟΝΤΑ/CATIONS (mg/l)
Ca-2 28.4
Mg-2 13.6
Na+ 7
K- 0.4
NH4+ <0.26
Fe <0.1
Mn <0.005
ΑΝΙΟΝΤΑ/ANIONS (mg/l)
Cl- 13.6
SO4-2 6.1
HCO3- 143
CO3-2 0.0
NO3- <5
NO2- <0.05
SiO2 <5

Αποστολή:

Η διανομή του Εμφιαλωμένου Φυσικού Μεταλλικού Νερού ZARO'S για ψύκτες, αφορά κατά βάση τη διανομή εντός Θεσσαλονίκης, εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Για αποστολή εκτός Θεσσαλονίκης, σε όλη την Ελλάδα,  σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις, όπως Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, μπορεί να γίνει αποστολή ολόκληρης παλέτας μέσω του πρακτορείου της επιλογής σας.

Το κόστος αποστολής μη ληφθείσας παραγγελίας επιβαρύνει τον πελάτη, σε περίπτωση δικής του υπαιτιότητας (πχ αν δεν είναι στον χώρο παραλαβής στο ωράριο που έχει προκαθοριστεί).


OASIS | Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, η ποιότητα που σας Αξίζει!Γράψτε μια αξιολόγηση

Κακή Καλή

Όλες μας οι Εγκρίσεις